Asijský deníček: Štrůdlování



Vím, že to s focením zrovna nesouvisí, ale je podzim … a k podzimním plískanicím nutně potřebuji jablečný závin!

Asijský deníček: Štrůdlování

 

Takže, když v Šanghaji vrcholí štrůdlová sezóna a listové těsto nikde, Čechoslovačky vytáhnou své osvědčené recepty a jde se na věc. Já ještě láhev vína. Místo chybějícího válečku poslouží perfektně! 

Objevila jsem zde recept pro mě zcela nový. Stručný, snadný a skvělý.
 

Těsto: 400 g mouky, 200 g másla, 300 g jogurtu (dvojitá dávka, 3-4 nohavice :-) ).

Zpracovat, odstát v lednici, vyválet, naplnit dle chuti a upéct. (40 min, 180 stupňů Celsia).
 

Prostě rychle a jednoduše! Mňam!!!



Autor: Martina Vlasáková
Odkaz:


mF51B4943

mF51B4994

mmF51B4975